Jakten på ett nytt jobb...

Det här med nystart gäller inte bara hälsa och motion utan också arbete. Slutade mitt tidigare jobb som produktionschef under våren 2012 och söker efter en ny utmaning sedan dess.
Ännu har jag inte funnit något nytt arbete men engagerar mig aktivt i att söka arbete och marknadsföra mig själv på jobbintervjuer.

Senaste intervjun var två dagar innan julafton och där väntar jag fortfarande besked om jag går vidare eller inte. Jag hoppas också på att komma på intervju till en tjänst där ansökningstiden gick ut igår. Så nu väntar jag på att telefonen skall ringa om positiva besked.

Idag när jag var ute och gick blev jag uppringd av ett företag där jag sökte jobb i somras. Det har uppstått en vakans och de har i nuläget valt ut två eller tre av de tidigare som sökt arbete där för intervju, varav jag är en av dem. Så på onsdag är det dags för intervju igen. Vi håller tummarna för att det ska gå vägen, då det jag hittills läst på o företaget är mycket intressant och ett företag i stark utveckling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback